Från affärsidé till butik

Har du burit på din affärsidé en längre period nu? Det kanske är dags att göra slag i saken och starta upp din butik som du länge gått och drömt om. För en del så kanske man går i flera år och funderar på detta med en egen butik och för andra så går det fortare från tanke till handling.

Det spelar inte så stor roll, huvudsaken är att du tror på din idé och är redo för att starta upp ditt första företag och driva den butik som du så länge gått och drömt om. Har du affärsplanen klar och lokal att öppna din butik i så är det mycket som redan är gjort. Att hitta passande lösningar för kassasystem och annat är idag inte krångligare än att handla något annat online. Det är viktigt ur skattesynpunkt att få ett kassasystem som är godkänt av Skatteverket och fungerar för dig och din butik.

Börjar allt falla på plats efter veckor, ja kanske månader av förberedelser med inredning av butiken och plock av varor och produkter. Är det dags för den stora invigningsdagen? Har du skickat ut inbjudningar till vänner och bekanta. Är annonserna på plats i lokaltidningen och online. Då är det bara att starta upp kassasystemet och låsa upp dörren till din alldeles egna butik och vi vill vara de första att gratulera och önska dig lycka till med allt.