Massage på arbetsplatsen

En del företag erbjuder massage för alla sina anställda. Det är ett bra initiativ som brukar vara väldigt uppskattat. Friskvård är något alla företag bör jobba med för att höja moralen och hälsan hos personalen.

Om ert företag inte redan erbjuder massage är det värt att kolla upp. Nöjd personal brukar i regel göra ett bättre jobb och trivas mer. Det brukar också ha en positiv effekt på sjukskrivningar och sjukanmälningar.

Hitta företag som utför massage på nätet

Om ni bestämt er för att införa massage på arbetsplatsen kan ni söka efter företag som erbjuder den tjänsten på nätet. I städer är utbudet större med många olika aktörer i nischen. Vi kan rekommendera att ni kikar in på naprapatlandslaget.se. De har kvalificerad och kunnig personal med goda referenser.

Fördelar med massage

Det finns gott om vetenskapligt bevisade fördelar med massage. Om en person är stressad eller deprimerad hjälper massage till att minska och motverka det. Det hjälper även till att höja immunförsvaret och påskyndar både återhämtning och läkning. Det är tack vare att blodcirkulation ökar i kroppen och blod och näringsämnen kommer ut till alla muskler snabbare. Fördelarna är många och det kan verkligen vara en väl värd investering till arbetsplatsen.