Att sälja företagets bil

En företagsbil representerar bolaget och behöver därför se snygg ut. Det är viktigt att den byts ut vid jämna mellanrum för att du ska ha en relativt ny företagsbil som går som en klocka. På bildeve.se kan du få hjälp med att sälja företagets bil och därmed slippa arbetet själv. Det besparar dig dyrbar tid du kan lägga på annat istället.

Saker att tänka på för enkel bilförsäljning

Bilar har ett andrahandsvärde och det är högre om du tagit väl hand om fordonet under ägandetiden. Därför är det bra att tänka på att utföra regelbunden service och se till att hålla bilen i bra skick. Då kan du sälja den till ett bra pris efter några år, eller byta in den för en nyare, bättre bil.

När du ska sälja en bil är det bra om den är nybesiktigad och nyskattad. Då behöver den nya ägaren inte tänka på att utföra eller betala något sådant efter inköpet. Tvätta också bilen ordentligt både in- och utvändigt för att den ska se fin ut när någon vill titta på bilen och kanske även provköra den. Att uppdatera företagsbilen med några års mellanrum är en bra idé. Då har du alltid en bil att lita på.