En väl förberedd mässa ger resultat

Att ställa ut på mässa eller event är roligt, men för att lyckas krävs förberedelser. Framgångsrika företag börjar med sina förberedelser flera månader i förväg. De tar först fram sitt budskap och sedan listor på kunder de vill bjuda in. Om du är ansvarig så har du mycket att göra men det är en förmån du fått.

Budskapet är viktigast

Lägg upp en plan på när och hur ofta du ska skicka ut inbjudningar innan mässan. Ta fram en monter och vad du ska visa i den, ni ska ju sälja mer. Trycksaker och give-aways tillhör alla mässor, vår digitala värld till trots. För att företagets budskap ska få maximal effekt bör det genomsyra monter och trycksaker. Varför inte producera en speciell trycksak och give-away som har just detta budskap? Då får du spridning på många kanaler och samma budskap skickas ut via er inbjudan, trycksakerna och montern.

Att använda Easytryck för arbetet att ta fram materialet är enkelt. Det viktiga är att du har tid att arbeta med vad ni vill berätta, inte att skriva ut papper på kontoret. Ni har säkert flera produkter men kanske inte en nyhet varje år. Då är det extra viktigt att fokusera på ert budskap för att synas bättre.