Planer för en kickoff eller teambuilding för företaget

Vill du stärka sammanhållningen hos dina kollegor? Vill du uppleva ett spännande och roligt event som kommer bidra med leende och skratt? Alla har rätt att känna sig trygg och bekväm på sitt arbete.

Ibland krävs det dock lite ansträngning från dig som sitter i ledningen för att kunna åstadkomma detta. En dag med teambuilding kan få kollegorna att komma närmare varandra, skapa band och känna sig uppskattade.

Stärk sammanhållningen

En starkare sammanhållning kan även minska risken för psykisk ohälsa hos anställda. När du inte känner dig bekväm eller trygg på ditt arbete och du inte har någon att prata med, kan du bli stressad. En stressad medarbetare jobbar sämre och förlorar även motivation. Din kropp kan även ta skada av stressen. Detta är varken bra för personen i fråga, eller för arbetsplatsen. Både stämningen och arbetsmotivationen påverkas negativt.

Var med om en dag fylld med skratt och skapandet av nya vänskaper. En dag som kollegorna kommer minnas under en lång tid framöver. Få dina medarbetare att känna sig bekväma på sin arbetsplats och få dem även att känna sig hörda och uppskattade. Läs mer online för att få inspiration till din kickoff eller teambuilding.